Prodej bytu 3+kk 107 m², Černošice

16 506 358 Kč

Vč. dvou stání, 12 m2 sklepu, DPH 12%, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Rezidence Švarcava je nový projekt vznikající v srdci Černošic, který je zaměřený na mimořádně nízké provozní náklady, kvalitní technologie i materiály (tepelné čerpadlo s geotermálními vrty, dřevo-hliníková okna se špičkovými parametry) a odpovídající užitnou hodnotu (široké příslušenství, velké sklepy - bohatě dimenzované chodby, kvalitní garážové zakladače).

K dispozici je několik bytů 3+kk. K tomuto náleží příjemná zahrádka (86 m2) s velkým okny orientovanými na východní a jižní stranu směrem ke vzrostlým stromům. Celková velikost bytu je 107 m2 (vč. příček, bez 102 m2). K bytu také patří 12.3 m2 sklep, které je umístěný hned vedle a lze ho bez potíží s bytem propojit.

Uvedené fotografie jsou již z dokončených jednotek, byt je ve stádiu white wall a je připraven pro dokončení dle vašich představ (možný výběr z různých provedeních a standardů). Standardem je dřevěná podlaha, dveře z masivu (výška 230 cm), velkoformátové dlažby, designové vypínače a zásuvky.

Velikost obývacího pokoje s kuchyní je 39 m2, což je, stejně tak jako celková plocha, na poměry bytů 3+kk nevídaná porce místa. Stejně tak obě ložnice nabízejí spoustu prostoru - 17.5 a 19 m2 s okny na východ do vlastní zahrádky. WC je samostatné, koupelna je vybavena vanou (zařizovací předměty ve vysokém standardu, v rámci klientských změn lze vyměnit za sprchový kout) a na chodbě pak nechybí ani samostatná šatna (5 m2). K bytu taktéž náleží dvě garážová stání. Veškeré příslušenství je již zahrnuto v uvedené ceně.

Umístění projektu ve vilové zástavbě, přesto pouhých pár set metrů od hranice lesa, potěší všechny, kdo se rádi obejdou bez auta. Vlak je vzdálený pouhých 350 m (není slyšet, jiná výšková úroveň i odstínění okolní zástavbou), na nákup doslova za roh a do školy 700 m. Parkování se ale rozhodně nepodcenilo, ke každému bytu náleží min. 1 parkovací stání v podzemních garážích, které jsou vybavené zakladači.

Více informací o projektu naleznete na https://www.rezidencecernosice.cz/ anebo si domluvte osobní prohlídku, rádi vás stavbou provedeme. Stavba pokračuje dle stanoveného harmonogramu, kompletní dokončení 2Q 2024.

Základní údaje

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Skeletová
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6602
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Rozestavěný
Plocha užitná 107 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist