Prodej stavební parcely 600 m², Tursko

6 150 000 Kč

10 250 Kč za m²
včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

OAK real s.r.o.

Praha, U dubu 865/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Výhradně si vám dovolujeme nabídnout k prodeji stavební pozemek o rozloze 600 m2, včetně projektové dokumentace a stavebního povolení k výstavbě nízkoenergetického domu, v obci Tursko, nedaleko od Prahy, Praha-západ.

Pozemek se nachází v severní části obce Tursko. Je umístěn na okraji původní zástavby rodinných domů a dvoupatrových bytovek. Jedná se o rovinatý pozemek pravidelných tvarů, který je umístěn na konci zástavby v ulici V Zátiší.

Pozemek je napojen na inženýrské sítě. Přípojka vody a kanalizace je na pozemku (obě jsou již kolaudované). Přípojka elektrické sítě bude připojena během roku 2023 (aktuální připojení řešeno staveništním rozvaděčem). Necelých 20 metrů od pozemku se nachází plynové vedení a přípojka k sousednímu domu. V případě zájmu lze požádat o připojení pozemku na plyn.

Součástí prodeje je projektová dokumentace pro výstavbu nízkoenergetického rodinného domu. Jedná se o patrový dům s obytným podkrovím s dispozicí 5+1 (podlahová plocha o velikosti 195 m2, zastavěná plocha 146 m2 s částečně zakrytou terasou o velikosti 37 m2). Součástí projektové dokumentace je i platné stavební povolení.

V obci Tursko je mateřská i základní škola s družinou, sportoviště a pošta. Ostatní vybavení je v nedalekých Kralupech nad Vltavou nebo v Roztokách u Prahy. Dopravní spojení s Prahou zajišťuje autobusové spojení na metro A Bořislavka nebo na železniční stanici do Libčic nad Vltavou.
V okolí je dostatek možností pro aktivní odpočinek nebo ke sportování.

Pozemek je vhodný pro zájemce, který hledá bydlení v blízkosti Prahy s již vydaným platným stavebním řízením. V případě zájmu můžeme nabídnout prodej pozemku i s výstavbou domu podle projektové dokumentace.

Rádi vám také pomůžeme sjednat výhodné financování (hypotéka).

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 197
Plocha pozemku 600 m²

Poloha na mapě

OAK real s.r.o.

Praha, U dubu 865/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

OAK real s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist