Prodej chaty 32 m², Štěchovice

985 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

TILLIT

Rudná, Riegrova 390/31

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout útulnou, chytře řešenou chatu jen pár metrů od centra obce Štěchovice. Chata se nachází v původní chatové osadě, jejíž historie sahá až do období první republiky. Objekt se nachází v rozvolněné části této osady. Nabízí tedy dostatek soukromí a překrásný výhled do kraje na řekou Vltavou. Malebné okolí bylo vyhledáváno turisty a trampy již od počátku turistického značení na našem území. Proto nedaleká lokalita Svatojánských proudů lákala jak milovníky vodáctví, tak turistiky. V současnosti je okolní krajina provázána množstvím turistických tras, nabízejících mnohé formy aktivního odpočinku.

Díky tomu obec Štěchovice nabízí kompletní zázemí včetně množství obchodů, restaurací, pošty, lékárny i sportovní vyžití. Nedaleké autobusové nádraží zajišťuje velmi dobré spojení s Prahou, Dobříší, Sedlčany či Benešovem a množstvím dalších míst.

Chata je tvořena těmito částmi:
Obývací pokoj s manželskou postelí (14 m2); Kuchyně s palandou (7 m2); Vstupní místnost s lůžkem (7 m2); 2x snížená podkrovní část pro děti s úložnými prostory (9 m2)
Objekt se nachází na zděné podezdívce, která slouží jako prostorný uzamykatelný sklep pro skladování dřeva na zátop, či technické zázemí.

V prostoru před chatou se dále nachází kolna s ponkem a množstvím užitečného nářadí pro kutily i práci na zahradě.

Pozemek pod chatou a okolo ní (tj. 291 m2 ) je dlouhodobě pronajímán od majitele, který vlastní pozemky celého chatového areálu. Nájemné pro budoucí vlastníky objektu je nastaveno na 3.949,- Kč/ROK.

V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat. Těším se na shledanou při prohlídce chaty.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Konstrukce Dřevěná
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
ID nemovitosti 140324
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 291 m²
Plocha užitná 32 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TILLIT

Rudná, Riegrova 390/31

Zobrazit kompletní nabídku RK

TILLIT

Sdílet nemovitost

TOPlist