Prodej rodinného domu 102 m², Mníšek pod Brdy

7 990 000 Kč

Při rychlém jednání., včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji větší stavební pozemek o výměře 1260 m2, který je vhodný i na dvojdům a nachází se v okrajové části Mníšku, v zeleni a blízkosti lesa nad nádražím. Zahrada lemovaná vzrostlými stromy se starší velkou, dosud užívanou chatou 4+1 s ústředním topením, balkonem s výhledem na Brdský hřeben a se dvěma terasami. Vlastní studna, velký septik. Všechny sítě (voda, kanalizace, elektřina a optický kabel) jsou k dispozici přímo na hraně pozemku, připojení schváleno. Přístup z nové asfaltové komunikace, parkování je možné na komunikaci, na pozemku nebo v samostatné zděné garáži.

Územní plán umožňuje postavit dvojdům (minimum je 2x600 m2), rodinný dům (min. 800 m2), případně provést přestavbu a rekolaudaci stávající chaty na celoroční bydlení. Také lze oddělit část pozemku pro výstavbu dalšího rekreačního domu (min. je 400 m2). V případě zájmu je možnost přikoupit i navazující další zahradu 1310m2 se samostatným vjezdem, tvořenou soukromým lesoparkem s padesátiletými borovicemi a stoletými břízami a švestkami obklopujícími centrální louku.

Klidné prostředí, jedinečná divoká přírodní krása tohoto pozemku a okolní lesy protkané turistickými trasami, cyklotrasami a rybníky nabízí komfortní bydlení se zcela výjimečným soukromím pouhých 30 km od Prahy.
Kombinace kompletní vybavenosti Mníšku pod Brdy (školy, školky, lékaři vč. odborných, supermarkety, restaurace, wellnes, tenis, golf) s ideálním dopravním spojením po dálnici D4: návaznost četnými busy a vlaky PID. Vlakem na trasy metra C Kačerov (+ bude D v Krči), a busem z Mníšku na metro B Smíchov každých 10 min. Z nedalekého nádraží (5 min chůze) je do centra Mníšku zavedena pravidelná školní/nákupní autobusová linka.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 4614
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 1 260 m²
Plocha užitná 102 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

Zobrazit kompletní nabídku RK

QUANTUM REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist