Prodej rodinného domu 172 m², Úhonice

9 490 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

TEAM realitních makléřů, s.r.o.

Praha, Slezská 1357/1

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

REZERVACE! Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům s terasou o dispozici 6+1. Celková vnitřní výměra domu činí 172,4 m2. K domu dále náleží unikátní stodola (36,4 m2) s pecí a úložným patrem. Prostorný rodinný dům se nachází v klidné ulici obce. Nemovitost napojena na elektřinu. Do domu přivedena voda ze studny s napojením na čerpadlo. Přípojka k obecnímu vodovodu před domem. Kanalizace řešena jímkou, napojení domu na veřejnou kanalizaci je v plánu obce příští rok.

Dům má dvě nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží se nachází předsíň, chodba, jídelna (14,4 m2), kuchyně (14,4 m2), ložnice (18,9 m2), pokoj (17,9 m2), koupelna s vanou, samostatná toaleta a úložný prostor pod schody. Ložnice s pokojem orientovány na západ. Druhé nadzemní podlaží tvoří tři prostorné pokoje (28,6 m2, 16 m2, 14,2 m2), samostatný úložný prostor/šatna (8,6 m2) a chodba se vstupem na terasu. Jeden ze tří pokojů disponuje rovněž úložným prostorem/šatnou. Terasa (14 m2) je orientovaná na jihozápad.

Topení domu zajišťuje kotel na tuhá paliva v kombinaci s elektrokotlem. V pokojích instalovány radiátory. Ohřev vody řešen bojlerem. V domě jsou instalována dřevěná špaletová okna. Na střeše domu položena pálená střešní krytina.

Dům stojí na rovinatém pozemku o celkové výměře 431 m2 včetně zastavěné plochy a nádvoří. Na pozemku se nachází stodola s funkční pecí, udírna, pergola s posezením, jezírko a dřevník.

Občanská vybavenost v obci – MŠ, ZŠ, dětská hřiště, potraviny, restaurace, knihovna a další. Další občanská vybavenost je v sousedním městě Rudná (5 min.jízdy autem). Krásná okolní krajina vybízí k aktivnímu vyžití. V okolí turistické a cyklistické stezky. Snadná dopravní dostupnost do Prahy (13 min. jízdy autem na Zličín). Autobusová zastávka 4 min. pěšky od domu. Autobusem se dostanete na metro Zličín za 20min.

PENB není k dispozici, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Financování hypotečním úvěrem možné, rádi zařídíme.
Pokud máte zájem o prohlídku, vyplňte prosím formulář níže, co nejdříve se vám ozveme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Žumpa, septik
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Balkóny Terasa
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 528
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 431 m²
Plocha užitná 172 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TEAM realitních makléřů, s.r.o.

Praha, Slezská 1357/1

Zobrazit kompletní nabídku RK

TEAM realitních makléřů, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist