Prodej rodinného domu 535 m², Zbuzany

25 000 000 Kč

Nemovitosti nabízí

KUČERA a partneři

Praha, Kostelecká 879/59

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dům má užitnou plochu cca 535 m2 a nachází se v těsné blízkosti Prahy. Přesněji 6 min. od metra Zličín. Tento dům disponuje nadstandardně velkými a prostornými obytnými místnostmi, které mají výstup na balkon nebo terasu.

Kromě toho byly použity pouze materiály nejvyšší kvality, které byly většinově dovezeny ze zahraničí, což zaručuje dlouhodobou a spolehlivou životnost domu. Dům je postaven tak, aby splňoval veškeré nároky moderního bydlení a zároveň nabízel dostatek prostoru pro podnikání. Vzhledem k poloze a velikosti domu lze využít i jako sídlo firmy. K dispozici je venkovní bazén, který poskytuje dokonalé osvěžení v horkých letních dnech. V suterénu se nachází 2garáž nebo technická místnost včetně fitness, což umožňuje využití domu nejen k bydlení pro větší rodinu, ale také jako zázemí firmy.

Celkově je tato nemovitost nadstandardně a nadčasově řešena, což zaručuje, že bude sloužit svým majitelům po mnoho let. Dům se nachází v klidné lokalitě, která nabízí výborné spojení s centrem Prahy. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace a sportovní areály.

Dům je ideální pro rodiny, které hledají prostorné a kvalitní bydlení v blízkosti Prahy, ale také pro podnikatele, kteří hledají vhodné prostory pro svou firmu.

Základní údaje

Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
ID nemovitosti 2
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 805 m²
Plocha užitná 535 m²
Plocha zastavěná 228 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

KUČERA a partneři

Praha, Kostelecká 879/59

Zobrazit kompletní nabídku RK

KUČERA a partneři

Sdílet nemovitost

TOPlist